A-kasse – Find den billigste Akasse

Oversigt over A-kasse i Danmark, se listen længere nede.

At finde den bedste og billigste a-kasse kan være svært, derfor får du en liste med de A-kasser vi anbefaler.
Alle A-kasse på listen er gode og billige, men det er jo altid dine egne behov du skal kigge på.

På listen kommer der flere og flere A kasser. Vi opdatere den hele tiden, så du altid kan tjekke de bedste tilbud her.

Jagten på en billig A-kasse slutter her

Du finder et bredt udvalg af a-kasser her på vores liste, så du har mulighed for at finde en billig A-kasse. Det er hurtigt og nemt. Gå listen igennem og se hvad der passer til dig og dine behov for en A-kasse, vælge så den billigste akasse for dig. Du kan altid trykke på “læs mere” og få flere informationer om a-kassen.

Hvad har du behov for?

 • A-kasse
 • Fagforening
 • Sikring
 • Forsikring
 • Kurser
 • Andre fordele.

Tænk dig godt om, de fleste har faktisk kun brug for en A-kasse, dertil kan det være en fordel at have fagforening med også. Især fordi fagforeningen tit er billig, at tilføje når du har akassen. Det skal altid være dit eget valg om du vil bruge de ekstra penge på fagforening.

Er en a-kasse bare en a-kasse?

Ja, en a kasse er bare en a-kasse. De udbetaler dine dagpenge og ikke meget andet, derfor kan du bare vælge den billigste a-kasse. Det er først når du skal have fagforening, at der kan være en forskel på kvaliteten.

Udbetalingen af dagpenge er penge du kan få, hvis du skulle være så uheldig, at blive fyret og ingen job har. Fagforening – a-kasserne udbetaler så dagpenge til dig. Det er ikke deres egen penge de udbetaler, det er penge fra staten. De administrere hele dagpenge udbetalingen for staten.

Er du ikke medlem af en akasse, så får du ikke udbetalt dagpenge og kan måske få kontanthjælp. Kan du heller ikke få kontanthjælp, så kan du måske få behov for at optage et lån. Det er dog også svært, når du ingen indkomst har.

Hvordan melder man sig ind i en A-kasse?

Det er faktisk rigtigt nemt og enkelt at melde sig ind i en A-kasse for første gang eller bare at skifte til en ny.

Det hele forgår online, følg denne lille guide:

 1. Vælg en a-kasse på listen ovenover.
 2. Følg vejledning online.
 3. Udfyld dine oplysninger.
 4. Vent på svar fra a-kassen
 5. Bom – du er medlem 🙂

Det kan altid være en god idé, at tjekke din fagforening ud på trustpilot.dk før du vælger. Her kan du læse om andre kunders oplevelse med fagforeningen. Det kan hjælpe dig på vej til hvilken er bedst.

 

 

Mere info er på vej…..