Mobilabonnement sammenligning

Mobilabonnement sammenligning er meget brugbart, da priserne på mobilabonnementer hele tiden falder eller får mere taletid, data osv.

Vi forsøger her at laver en mobilabonnement sammenligning med mange selskaber, så du hurtigt kan gå listen igennem og se hvilket mobilabonnement du skal have.

Jeg håber dog, at du finder dit nye mobilabonnement her:

*bemærk vores liste med Mobilabonnement sammenligning IKKE har alle mobiludbyder med. Denne side er drevet på kommercielle vilkår, samt at det udbud af tilbud/produkter der vises, ikke nødvendigvis er objektivt eller fuldt dækkende for det der findes på markedet.

Find alle Mobilabonnement tilbud hos os.

Når du bruger vores Mobilabonnement sammenlignings side, så finder du rigtig mange priser og abonnementer, som bliver opdateret løbende.

Det gør at du kan finde alle de gode tilbud på Mobilabonnement i Danmark.
Listen udvides hele tiden med nye selskaber og tilbud.

Mange mobilselskaber har hele tiden forskellige tilbud på mobilabonnementer og det kan være svært, hvilket man skal vælge.

Nogle tilbud er lavet, så de kun gælder de næste 3 mdr. og derefter normal pris.

Der vil jeg anbefale at du kigger efter om normal priser er billig og passer til dig og dit forbrug. Da der ikke er noget ved at få et billig mobilabonnement i 3 måneder og derefter betale for meget.

Udlandstelefoni juni 2017 – Nye EU regler pr. 15 juni 2017

Nye EU-regler vender op og ned på konkurrencen i telebranchen

De nye roaming-regler, der træder i kraft d. 15 juni, tvinger teleselskaberne i Danmark til at ændre på priserne og tilpasse abonnementerne. Da det bliver dyrere at være kunde i Danmark, som det ser ud lige nu. EU har godkendt en ny lov som træder i kraft d. 15. juni 2017. Det bliver lidt af en bombe under det danske mobilmarked. De fleste selskaber har varslet ændringer på abonnementer og priser.

De nye regler gør at du i EU kan bruge noget af den data som du har i dit abonnement uden at skulle betale sky-høje priser for det. Så nu kan du bruge din mobil i hele EU, næsten som du var i Danmark. Næsten! Da teleselskaberne må beregne et maks-antal gigabyte ud fra det konkrete abonnement, som må bruges i udlandet(EU). Derfor skal du nu tjekke om dit nye mobilabonnement må bruges i udlandet og hvor meget.

Som forbruger er det både godt og dårligt. Især hvis du aldrig rejser til udlandet og bruger din mobil, kan det være en fordel, at skifte abonnement til et der ikke må bruges i udlandet. Ellers kommer du til at betale for noget du ikke bruger. En anden stor ulempe er at det bliver endnu sværere at lave en præcis mobilabonnement sammenligning, da der kommer endnu en forskel på de forskellige mobilabonnementer.

Konkurrencen på mobilmarked forsætter i 2024.

Det sker igen og igen. Et nyt mobilselskab starter op og har billige priser.

De får en masse nye kunder, som de store selskaber gerne vil have fat i. Efter kort tid, bliver det nye selskab solgt til en af de store spillere på mobilmarked.

Nye mobilselskaber er godt for forbrugeren, da priserne bliver presset ned på tale og sms, samt data. Desværre er det ikke så godt for forbrugerne, når de store opkøber en mindre selskab. Da konkurrencen bliver mindre og prisen kan stige.

Det er desværre blevet mindre og mindre de sidste par år. Det gør desværre at der ikke er helt så meget konkurrence om kunderne og derfor er priserne ikke så presset.

Heldigvis kommer der lidt nye små selskaber.

Vi er meget spændt på hvilke mobilselskaber der starter op i 2024 og hvad de vil tilbyde i forhold til konkurrenterne. Det må tiden vise. En ting er sikkert, der sker altid noget nyt på mobilmarked.

Læs mere:

Find taletid