Hvordan får man lettest råd til en ny seng?

Har du et ønske om at købe dig en ny seng? I så fald har du sikkert fået øjnene op for, at det ikke er helt billigt. Af denne grund er det heller ikke alle, der føler, at de har råd til det.

Er du blandt dem, der har svært ved at finde ud af, hvordan du skal få råd til at købe dig en ny seng, kan du glæde dig over, at der er mange løsninger. Derfor finder du naturligvis også en løsning, der tiltaler dig.

Læs mere

Fordelene ved at købe ting på afbetaling

Du har sikkert bemærket, at hos flere webshops kan du vælge muligheden “køb nu, betal senere”. Det er en smart måde, hvorpå du kan købe ting uden at skulle betale det samlet beløb på en gang. I stedet betaler du for hver måned et mindre beløb. Det kaldes også køb på afbetaling. Der er mange fordele i at købe ting på afbetaling. Det vil vi komme mere omkring i denne artikel.

Læs mere

Få udgiften ned på din bilforsikring

Bilforsikring, der hjælper dit udgiftsbudget.

Der er 3 måder at købe bilforsikring på. – måske flere.

Du kan gå online og få et tilbud og tage det bedste tilbud.
Men er det også det bedste tilbud? Der kan være mange forskellige ting der spiller ind på et tilbud om bilforsikring. For mange er prisen vigtig og de glemmer at tjekker de 2 andre vigtige ting. Nemlig hvad dækker forsikringen og hvad er selvrisikoen.

Læs mere

Samlelån – Er det en god idé?

Et af de råd man høre tit inden for lån, hurtig lån og forbrugslån er at man skal samle sine lån i et.

Det er der en grund til, da der er nogle som kan spare rigtig mange penge på det. Samtidig er det nemt og tager ikke lang tid.
Derefter kan du spare penge hver måned resten af løbetiden.

Læs mere

Sådan bliver du gældfri

Der kan være mange årsager til, at du står i en situation, hvor du har gæld at betale. Måske har du købt et hus. Måske har du studiegæld. Måske er der bare kommet en masse uforudsete udgifter, du slet ikke havde regnet med.

Det er ingen skam at have gæld. Det kan det imidlertid godt føles som, når der på diverse tv-kanaler blive portrætteret unge mennesker, der ikke har styr på deres økonomi. Sandheden er dog, at vi alle på et eller andet tidspunkt i vores liv har stået med en gæld, der skulle tilbagebetales.

Læs mere

Coronavivus økonomien

Coronavivus økonomien – hvad har det af betydning?

Som alm. lønmodtager uden aktier eller andet, så betyder coronavivus ikke noget for din økonomi. ENDNU. Det kan den dog komme til.

Lige nu har de fleste opdaget at benzin er billigt, det gælder også olie.
Så fyre du op med olie kan du spare nogle penge lige nu.

Læs mere