Få udgiften ned på din bilforsikring

Bilforsikring, der hjælper dit udgiftsbudget.

Der er 3 måder at købe bilforsikring på. – måske flere.

Du kan gå online og få et tilbud og tage det bedste tilbud.
Men er det også det bedste tilbud? Der kan være mange forskellige ting der spiller ind på et tilbud om bilforsikring. For mange er prisen vigtig og de glemmer at tjekker de 2 andre vigtige ting. Nemlig hvad dækker forsikringen og hvad er selvrisikoen.

Læs mere

Samlelån – Er det en god idé?

Et af de råd man høre tit inden for lån, hurtig lån og forbrugslån er at man skal samle sine lån i et.

Det er der en grund til, da der er nogle som kan spare rigtig mange penge på det. Samtidig er det nemt og tager ikke lang tid.
Derefter kan du spare penge hver måned resten af løbetiden.

Læs mere

Sådan bliver du gældfri

Der kan være mange årsager til, at du står i en situation, hvor du har gæld at betale. Måske har du købt et hus. Måske har du studiegæld. Måske er der bare kommet en masse uforudsete udgifter, du slet ikke havde regnet med.

Det er ingen skam at have gæld. Det kan det imidlertid godt føles som, når der på diverse tv-kanaler blive portrætteret unge mennesker, der ikke har styr på deres økonomi. Sandheden er dog, at vi alle på et eller andet tidspunkt i vores liv har stået med en gæld, der skulle tilbagebetales.

Læs mere

Coronavivus økonomien

Coronavivus økonomien – hvad har det af betydning?

Som alm. lønmodtager uden aktier eller andet, så betyder coronavivus ikke noget for din økonomi. ENDNU. Det kan den dog komme til.

Lige nu har de fleste opdaget at benzin er billigt, det gælder også olie.
Så fyre du op med olie kan du spare nogle penge lige nu.

Læs mere

Forsikringstjek 2021 – Spar tusindvis af kroner.

 

Forsikringstjek 2021
Gør du som tusindvis af andre dansker, bare betaler din forsikring når regning kommer. Uden at tjekke op på prisen, så har du sikkert mulighed for at spare mange penge. Der er lavet mange forsikringstjek gennem tiden af forskellige aviser og hver gang viser de at der er stor forskel på den dyreste og den billigste forsikring. Det kan være flere tusinde kroner du kan spare.

Læs mere

Hvad er et realkreditlån?

Hvad er et realkreditlån?

 

Et realkreditlån er et lån, der baseres på udstedelser af obligationer, der kan tilbydes mod en pant i fast ejendom. Et realkreditlån vil derfor afhænge af værdien af din ejendom, hvorfor din ejendom også vil skulle vurderes af et realkreditinstitut i nærheden af din bopæl. Denne vurdering vil blive vurderet med udgangspunkt i ejendomstype, beliggenhed, stand såvel som omsættelighed. Hvis der er tale om en ejerbolig, så er der mulighed for at låne op til 80% af vurderingen, mens du kun kan låne op til 60%, hvis der er tale om et fritidshus, og 40% hvis det er en byggegrund.

Læs mere