SMS Lån – Hurtige lån med kort tilbagebetaling

Står du lige og mangler nogle få tusinde kroner, måske til en ny cykel, en computer eller tøj?
Så kan det være fristende at ansøge om et sms-lån, som tillader dig at låne op til 6.000 kr. Har du brug for mere end 6.000 kr. så se forbrugslån her!

Et sms-lån er typisk kendetegnet ved, at du kan ansøge ved hjælp af din mobil – Du skal blot sende en sms, så er din ansøgning registreret. Er du 18 findes der desværre ikke nogen der tilbyder sms lån, mindste alderen ved de fleste udbydere er 20 år. Ønsker du derfor at låne penge hvis du er 18 eller 19 kan du i stedet ansøge om et forbrugslån for unge.

Hvad koster et sms lån?

Når du ansøger om et sms lån, skal du være klar over, at det ikke er noget billigt lån. Kigger man på årlige omkostninger i procent, eller ÅOP, får man nogen meget dyre lån. Men står du og mangler pengene, og ved at du kan betale tilbage indenfor kort tid kan det alligevel være en løsning at få et sms lån.

Priserne på at låne via sms kan du se i ovenstående skema. Som du kan se, er sms lån ret dyre hvis man kigger på ÅOP – De kommer hurtigt over 1000%. Man skal dog se det i lyset af den korte lånetid på smslånet. Hvis du låner 4.000 kr, kan du betale det tilbage over 30 dage. Så skal du ialt tilbagebetale 5.040 kr – Det koster altså 1040 kr at låne de 4.000 kr.

Hvor kan jeg få et sms lån?

Der findes flere forskellige udbydere af smslån. Du kan se nogle af dem i nedenstående skema. Når du har fundet en udbyder, kan du enten ansøge via sms eller benytte formularen på hjemmesiden.

For at kunne få et sms lån hos ovenstående udbydere kræves der:

  • Du skal være over 20 eller 21 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal være registreret på den adresse, som dit telefonnummer tilhører
  • Du må ikke have hemmeligt nummer

Hos Ferratum får du pengene udbetalt på din NEM konto. Du skal derfor ikke oplyse en bankkonto når du ansøger – Pengene går automatisk ind på din konto.

Sådan ansøger du om et sms lån hos Ferratum

Vil du ansøge om et sms lån hos Ferratum er processen forholdsvis simpel. Du behøver ikke ansøge via sms, men det kræves for at du kan modtage en pinkode, som skal bruges til at godkende lånet når du er blevet godkendt til det.

  1. Ansøg om sms lån – enten online eller via sms.
  2. Når din ansøgning er modtaget, modtager du svar fra Ferratum. Hvis du er godkendt får du en låneaftale og en pinkode.
  3. Du kan godkende lånet – enten på hjemmesiden, eller ved at sende pinkoden tilbage på sms.
  4. Når du har godkendt dit sms lån, får du pengene indsat på din NEM konto.

Ferratum behandler låneansøgninger i hverdagene fra 9-18, og lørdag fra 10-17. Ansøgninger der modtages senere, behandles næste dag, undtagen søndag.

Alternativer til SMS lån

Som du måske kan se af ovenstående, er sms lån en dyr låneform. Der findes dog alternativer som du kan bruge, hvis du står og mangler penge. Uanset hvad, skal du dog regne med at det ikke er billigt at låne småbeløb – Omkostninger og gebyrer løber hurtigt op.

Lån pengene i banken

Et alternativ er, at du låner pengene i banken. Det kan du gøre enten ved at få et decideret banklån, en kassekredit eller et bevilget overtræk. Uanset hvad du vælger, skal du regne med at der løber omkostninger på.

Lån pengene online

Du kan også vælge at tage et forbrugslån – Som du kan ansøge online. Her kan du typisk låne op til 50.000 kr uden sikkerhed – og tilbagebetalingstiden er længere end ved sms lån, som kun kan tilbagebetales over maksimalt 45 dage. Ved forbrugslån skal du også passe på udgifterne – Det er ikke nogen billig måde at få penge i hånden på.

Spar penge op

Det bedste alternativ er selvfølgelig, at du sparer pengene op, så du har dem når du skal bruge dem. Det kræver at du opretter en opsparingskonto, hvor du indsætter et fast beløb hver måned. På den måde sikrer du dig, at du altid har penge til rådighed, hvis der opstår et behov.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.