Nordea

Nordea er en af Danmarks største banker. Banken er grundlagt i Sverige i 1997 under navnet MeritaNordbanken. I 2000, i marts måned, blev det annonceret at MeritaNordbanken fusionerede med den danske bank Unibank. Samtidig blev navnet Nordea valgt. Navnet Nordea er en sammentrækning af Nordic Ideas.

Nordea er en traditionel bank, der satser på både erhvervs og privatkunder. Der findes Nordeafilialer i de fleste danske byer, enten med rådgivning eller i form af pengeautomater. Du kan finde den nærmeste filial på Nordeas hjemmeside.

Nordea antal filialer

Nordea Danmark har hovedsæde i København, på Christiansbro. I Danmark har Nordea ca. 270 filialer tilbage, mens Nordea i hele norden har 1400 filialer. Gennem de senere år er der lukket en del filialer, som følge af centralisering og besparelser. En del afdelinger er også gjort pengeløse, så de kun tilbyder rådgivning. (2018 : Nordea lukker stadig flere filialer. Antal der er tilbage kender jeg ikke pt.)

Har du erfaringer med Nordea? Så er du meget velkommen til at dele dem her – Giv gerne en karakter eller skriv en kommentar.

Besøg Nordeas hjemmeside – Klik her

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.