Forbrugslån til unge 18-25 år

Er du ung og mellem 18 og 25, er det ikke alle steder du kan optage et forbrugslån. Dog er der stadig muligheder, som du kan se i tabellen herunder.

Her kan du se hvad det koster at få et lån på 20.000 kr.

Renter og rente eks. kan du finde i hele listen af lån som er herunder. Se hele listen af lån her:

Forbrugslån er lån uden sikkerhed. Det betyder at du hurtigt kan få et lån, hvis du står og mangler penge til en uforudset udgift, nyt tøj eller måske en rejse. De ovennævnte lånemuligheder kan du alle ansøge om online, og få svar indenfor kort tid. For dem alle gælder, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI, og at du skal have en fast indtægt.

Hvad kan du låne til når du er under 25?

Der er ingen forskel på, hvad du kan låne til, når du er mellem 18 og 25, som når du er over 25. De ovenstående lån stiller ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til, så du bestemmer helt selv, om du vil bruge pengene på forbrug, rejser eller andet. Det er dig der bestemmer. Det er ofte en fordel sammenlignet med et banklån, især hvis du skal låne til mere private ting, som du ikke ønsker at indvie din bankrådgiver i. I banken kan du sjældent få lov til at låne, uden at fortælle hvad du skal bruge pengene til.

Du får typisk svar på din ansøgning om forbrugslån inden for få timer, også hvis du er under 25. Du skal bare være over 18.

Når du ansøger om et forbrugslån under 25, vil du få tilsendt en kontrakt på email. Når den er underskrevet og returneret vil du typisk få pengene ind på din konto i løbet af få bankdage. Så du kan hurtigt låne penge ved at ansøge online. Du får typisk også svar inden for få timer når du ansøger.

Du vælger selv, om du vil tilbagebetale de månedlige afdrag med girokort, eller om du vil oprette en aftale med PBS, så pengene automatisk trækkes. Ofte er det lidt billigere at tilmelde til PBS, og det kan klart anbefales, da du så ikke skal huske at betale hver måned.

Husk at der skal være plads til tilbagebetaling

Når du ansøger om et forbrugslån for unge mellem 18 og 25, kan du lave beregninger hos de enkelte låneudbydere, og der se, hvor stort et afdrag du skal betale på dit lån. Det er vigtigt at du ikke låner mere, end du har mulighed for at betale tilbage, så sørg for at lave et budget med dine indtægter og udgifter, så du er helt klar over konsekvenserne af at låne penge.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.