Få succes online med teknisk SEO

Sådan kan du få større succes online med teknisk SEO

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er rigtig mange, der forsøger at gøre sig en karriere i det store online univers. Det er for eksempel noget, der gør sig gælden med de mange forskellige former for webshops, der i dag skyder op, og som sælger den ene vare og ydelse efter den anden.

Læs mere

Tjen penge på dine brugte ting

Tjen penge på dine brugte ting

Har du en kælder fuld af gammelt arvegods? Er dit loftsrum fyldt med skjulte skatte? Er dine store mængder af tøj vokset ud af skabet? I mange menneskers tilfælde er det faktisk sådan. Designmøbler, malerier, tøj, brugt elektronik, og gammelt legetøj kan hurtigt komme til at samle støv på loftet eller i kælderen, når det er blevet skiftet ud med nye ting.
Nogle har en tendens til helt at glemme, at de gamle ting rent faktisk kan være mange penge værd. Det er en skam, at du har en guldgrube af brugte ting stående, hvis værdi du måske kunne bruge til noget mere nyttigt end til det formål at optage al pladsen i huset. Især når det oven i købet er utrolig nemt at sælge og tjene penge på sine brugte ting på internettet.

Find værdien på dine brugte ting

Når du skal fastlægge værdien på de brugte ting, som du gerne vil sælge, skal du først og fremmest være realistisk om, hvad folk vil give for dem. Nogle gange er brugsværdien større end den reelle værdi, og så kan det være, at der ikke er nogen grund til at sælge. Undersøg først nyprisen på den pågældende ting og derefter kig godt efter, hvor brugt og slidt tingen er. Derefter er det meningsfyldt at undersøge markedet af brugte ting, der ligner det, du ønsker at sælge.
Ofte er det en god idé at lægge prisen tæt op ad de andre priser, alt efter hvor hurtigt du ønsker at skille dig af med den. Har du besluttet dig for at ville sælge dine gamle, men dyre designmøbler, malerier el.lign. kan du med fordel få en ekspert til at vurdere prisen på det, så du ikke kommer til at sætte prisen for lavt. Ofte er der vurderingseksperter knyttet til de hjemmesider, der sælger designmøbler og kunst.

Internettet som salgsbase

Der findes et hav af auktioner og salgssider af brugte ting på internettet, hvor en kæmpe kundemængde er på jagt efter alverdens brugte ting. Der er således rigtig gode muligheder for at sælge dine brugte ting online.
Når du har fundet de ting, du gerne vil sælge, er et godt råd at tage nogle flotte billeder af det. Som kunde virker det altid som et bedre og mere troværdigt køb, hvis de kan se det, der er til salg. Endvidere er det en god idé at komme med en grundig beskrivelse af salgsgenstanden, og endelig kan du med fordel undersøge inden, hvilken salgsbase på internettet, der specialiserer sig i salg af netop det, du ønsker at tjene penge på. Således sikrer du dig, at du får flere henvendelser, får den bedste pris og kommer af med dine brugte ting med det største overskud.
Ovenstående har forhåbentlig givet dig en god idé om, hvordan du nemt og ligetil kan gå i gang med at sælge dine bruge ting på internettet.

God skattejagt på loftet og god fornøjelse med at tjene penge på dine brugte ting!

Tjen penge som freelancer

Tjen penge som freelancer

Har du et talent eller noget, du er rigtig god til, kan du i mange tilfælde tjene penge på det. Penge behøver ikke udelukkende at komme til dig igennem et fast job. Du kan selv vælge, om du vil have en sidegesjæft til dit arbejde, hvis du har et ønske om, at der skal strømme flere penge ind på kontoen.

Læs mere

Tjen penge på din hjemmeside

En af de mest udbredte måder at tjene penge på nettet, er ved at have annoncer på en hjemmeside. Måske har du allerede en hjemmeside, hvor du skriver om et spændende emne, eller måske har du bare et ønske om at få en passiv indkomst via din hjemmeside – Uanset hvad – Du kan sagtens tjene penge på din hjemmeside, og ofte kan du gøre det hjemmefra.

Hvordan virker annoncering på en hjemmeside?

Der er generelt 3 forskellige måder at tjene penge på sin hjemmeside:

  1. Den nemmeste er at tilmelde sig til Google Adsense – Så kan du vise annoncer fra Google, som selv finder ud af hvad dit indhold handler om, og derved finder de mest relevante annoncer.
  2. Du kan også tilmelde dig et af de mange affiliatenetværk. Affiliate betyder egentlig bare tilknyttet – Du henviser eksempelvis dine besøgende til en webshop via. et affiliatenetværk. Hvis den besøgende så handler, får du enten et fast beløb, eller en procentdel af omsætningen, varierende fra 2-25%, alt efte den enkelte webshop.
  3. Endelig kan du selv kontakte interessante virksomheder, hvis din hjemmeside omhandler specielle nicher. Er du eksempelvis biavler finder du nok ikke mange annoncører hos affiliatenetværkene – Så må du selv finde nogen, og aftale annoncering med dem.

Har du allerede en hjemmeside?

Hvis du allerede har en hjemmeside kan du let komme i gang med at tjene penge på den. Længere nede på siden finder du en oversigt over annoncører, som tillader dig at vise deres annoncer på din hjemmeside.

Det kan så godt være, at du skal kigge lidt på dine besøgende og dit indhold, hvis du vil tjene penge på siden. Det er væsentligt at du skriver nogen interessante artikler, som kan tiltrække besøgende fra søgemaskinerne – Eller at du har nyttige værktøjer, som de besøgende kan anvende. Det kunne være artikler om udstyr til heste, tuning af knallerter, børnetøj og udstyr. Eller måske en beregner der kan fortælle folk hvor langt de skal løbe for at forbrænde en marsbar? Kun fantasien sætter grænser, når det gælder om at få flere besøgende ind på hjemmesiden.

Har du ingen hjemmeside?

Hvis du ikke har en hjemmeside, er det første skridt på vejen mod indtjening på nettet. Du kan vælge at lave en hjemmeside selv, eller benytte en af de mange forskellige løsninger til gratis hjemmesider. En blog hos Blogspot eller WordPress.com kan være en udmærket måde at prøve kræfter med driften af en hjemmeside.

En gratis blog kan være en god start, så du kan få erfaringer med at tjene penge på nettet.

En af udfordringerne når man sætter sig for at tjene penge på nettet, er at finde et emne, som fortsat kan interessere en, således at man bliver ved at skrive indhold til hjemmesiden. Det er nemlig indhold på siden, som lokker de besøgende til, og forhåbentlig klikker på dine annoncer.

Hvor meget kan man tjene?

Der er ingen der kan sige, hvor meget du kan tjene på at have annoncer på en hjemmeside. Prisen afhænger helt af, hvilke annoncer du viser, og hvilket indhold du har. Du kan finde klikpriser der varierer fra 1 øre til 60 kr, så det er meget svært at sige noget om.

Generelt er det dog sådan at du typisk kan tjene mellem 5 og 500 kr for hver 1000 sidevisninger du har. Så om du kan leve af din hjemmeside, eller blot have den som en lommepengegenerator er ikke til at vide, før du har testet det af.

Det er også her vigtigt at vælge et emne, hvor det man skriver om har en vis værdi. Der er nogen flere penge i at skrive om investering i guldmønter, end der er i at skrive om piberensere. Så om du skal køre Ferrari eller Fiat kan kun tiden vise.

Hvor finder man annoncer til sin hjemmeside?

har du fået blod på tanden, og er du klar til at tjene hurtige penge på din hjemmeside? Så er det bare med at få nogen annoncer på hjemmesiden. Jeg vil anbefale at du tilmelder dig Google Adsense – Det er nemlig dejlig nemt. Til gengæld kan indtjeningen være lavere end ved affiliate. Affiliate derimod kræver en del manuelt vedligehold af annoncerne.

Herunder finder du links til udvalgte ressourcer:

Kan man tjene penge på Youtube?

Har du set videoen “David after dentist” på youtube?
Det er en rigtig sjov video, som David’s far har lagt på den populære videodelingstjeneste. I videoen er ser vi David ret omtumlet efter besøget, og den er da også ret skægt. Hvad de færreste ved, er at David’s far har scoret kassen på den lille video, som i skrivende stund har haft over 110 millioner visninger. Du kan se videoen længere nede i dette indlæg

Hvad skal der til for at tjene penge på Youtube?

Nogle af de mest populære videoer på Youtube involverer børn og dyr. Vi elsker at grine af noget vi kan genkende, og vores børn er altid populære skydeskiver. Så måske har du den næste Youtube-stjerne gående rundt i stuen?

Det er nemlig de dagligdags situationer der tiltrækker rigtig mange visninger på Youtube, og som kan risikere at “gå viralt” som det kaldes. Altså at de spredes automatisk, fordi folk synes at det er så godt, at de automatisk deler på Facebook, twitter og de andre sociale medier.

Danskere kan tjene penge på Youtube

Update(2018) Dansker kan tjene penge på Youtube, så bare i gang…..

Desværre tilbyder Youtube pt. ikke danskere at deltage i partnerprogrammet. Du kan se hvilke lande der tilbydes deltagelse her. Så du må nok desværre flytte til et af de nævnte lande, hvis du har lavet det næste scoop.

Men der er heldigvis også andre måder du kan bruge Youtube. Det kræver dog at du kombinerer dine videoer med eksempelvis en hjemmeside, hvor du så kan tjene penge på annoncering på den side. Hvis du laver en video der rammer plet, vil du også kunne tiltrække rigtig mange danskere til din hjemmeside, så der er stadig mulighed for indirekte at hente penge ud af Youtube.

Der er også andre måder at tjene penge hjemmefra – Se dem her.

Hvor skal man bo for at tjene penge på Youtube?

Som nævnt kan man desværre ikke tjene penge på Youtube, hvis man bor i Danmark. Vil man deltage, skal man være bosat i et af følgende lande:

Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Colombia, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kenya, Mexico, Holland, New Zealand, Filippinerne, Polen, Rusland, Singapore, Syd Afrika, Syd Korea, Spanien, Sverige, UK og USA.

Men bare rolig: Turen skal nok komme til Danmark også, det er blot et spørgsmål om hvornår, så du kan sagtens arbejde på at få lavet nogen rigtig populære videoer, så du er klar, når Youtube åbner op for danske partnere.

Hvad skal der til for at lave et scoop på Youtube?

Som nævnt ovenfor behøver du ikke være filminstruktør for at lave en succes på Youtube. Faktisk er de største hits dagligdags ting som børn og kæledyr, eller skøre indslag filmet for små midler.

Derfor gælder det egentlig bare om at have kameraet eller iPhonen klar til skud, så du kan fange alle de sjove små situationer, hvem ved, måske får du den næste David after dentist i kassen.

Husk at det gælder om at lave en god beskrivelse af din video, og ikke mindst titles er vigtig. Det er bedre at kalde sin video “Confused cat” end “Min kat Tigger leger med garnnøgle”. Du kan evt. tage et kig på Ekstrabladet.dk – De kan noget med overskrifter, som du kan lære noget af, når du skal have folk til at klikke på din video.

Google kan hjælpe dig med Youtube

En anden måde du kan lave videoer med mange visninger, er ved at tiltrække trafik fra søgemaskinerne til dine videoer. Den nemmeste måde at gøre det, er ved at lave videoer om noget som du ved noget om.

Ved du eksempelvis en masse om hunde og hundetræning, vil det være oplagt at lave en række videoer, hvor du viser forskellige øvelser eller løser problemer. Der er nemlig rigtig mange der søger på svar på spørgsmål på Google, og kan din video levere svaret på disse spørgsmål, ja så er du godt på vej mod at tjene penge på Youtube.

Lad os tage et eksempel: Du tror der findes mange der søger på “hvordan får man hunden til at holde op med at trække”. Så laver du en video, hvor du viser lidt gode fif og råd til det. Så er kunsten at navngive videoen, således at søgeordene indgår. Du kan jo kalde videoen for “Hvordan lærer man hunden at lade være med trække”. og så samtidig sørge for at skrive den sætning i selve beskrivelsen til videoen, så er du godt på vej mod at få besøgende fra Google, og dermed visninger til din video.

Du kan evt. bruge Google’s søgeordsværktøj til at finde gode ideer til videoer. Start med at indtaste eksempelvis “hundetræning”, og se hvilke forslag der kommer op. Lav så en video, hvor du bruger de ord i beskrivelsen.

Skal vi så lige slutte af med at se David after Dentist – En video der har bevist at den kan tjene penge på Youtube.

 

Tjen penge hjemmefra

Som første led i vores “Tjen penge hjemmefra”-guide, vil jeg her gennemgå de muligheder du har for at tjene penge hjemmefra. Kendetegnende for de fleste er, at de indebærer en eller anden form for internet – Enten via. hjemmesider, tekster, tjenester for andre eller måske ved at du oploader en video til Youtube.

Der er mange måde man kan tjene penge hjemmefra, men det er en rigtig god ide at vælge noget, som du selv synes er sjovt. Du skal nemlig ikke regne med at tjene penge fra dag 1, med mindre du finder en model hvor du laver arbejde for andre, eksempel ved at skrive små tekster – Så er der jo ikke noget i vejen for at du bliver betalt allerede fra dag 1.

Tjen penge på din hjemmeside

Noget af det mest oplagte, hvis du vil tjene penge hjemmefra, er at du starter en hjemmeside. Eller måske har du allerede en? Så kan du ved at vise annoncer for andre tjene penge, og du kan faktisk tjene endda ret mange penge, hvis din hjemmeside er populær.

Selvom det lyder nemt, så skal der nu en del arbejde til, før du begynder at tjene penge på din hjemmeside. Til gengæld er der et stort potentiale hvis du vælger den rette fremgangsmåde

Har du ikke allerede en hjemmeside har du alle muligheder for at vælge et emne, der er populært. Det gælder nemlig om at finde noget som mange søger på eller interesserer sig for. Der er jo ikke meget ved at lave en stor hjemmeside om mariehøns, for hvordan skal man tjene penge på det? Børnetøj, mobiltelefoner, gadgets eller sport er nok lidt nemmere at få kommercialiseret.

Du kan læse mere om at tjene penge på din hjemmeside her.

Tjen penge på Facebook

Er du på Facebook? Det er du sikkert, for det er der nemlig rigtig mange danskere der er. Faktisk er der omkring 3 millioner danskere på Facebook, og omkring 900 millioner brugere i hele verden, så der er et kæmpe potentiale.

Du kan tjene penge på Facebook på 2 måder: Du kan enten købe Facebook Ads, og lede dem ind til dine annoncer, eller du kan starte en Facebook side, og håbe på at den bliver populær. For at tjene penge på din Facebookside er det nemlig ikke nok at have et par hundrede fans – Der skal mange tusinde til, så her gælder det også om at vælge et emne der er populært, så der er chance for at mange vil tilmelde sig.

Læs mere om at tjene penge på Facebook her

Tjen penge på Youtube

Youtube er verdens største hjemmeside for video og brugergenererede film. Du kender den sikkert? Men vidste du at du også har mulighed for at tjene penge på Youtube? Det er ikke noget man bare kan tilmelde sig, man skal have en invitation fra Youtube, og den kan man kun få på én måde, nemlig ved at lave videoer der bliver set af rigtig mange mennesker.

At tjene penge på Youtube kræver en rigtig god video. Men den behøver ikke koste en formue – Nogle af de mest populære emner på Youtube er børn og dyr.

Har man mange hundrede tusinde visninger har man nemlig mulighed for at blive Youtube partner, og så vil der blive vist reklamer ved siden af ens videoer. Du vil så kunne få omkring halvdelen af indtægterne fra disse reklamer. Det kan blive til endda rigtig mange penge, men det kræver som sagt at din video er enormt populær, og det er straks en anden sag.

Du kan læse mere om at tjene penge på Youtube her.

Lav små tekster for andre

Går du rundt med en forfatterspire i maven? Så kan du få penge for at skrive tekster til hjemmesider for andre. Det kræver selvfølgelig at du finder nogen der mangler tekster til hjemmesider og internettet, men dem er der rigtig mange af, hvis du leder de rigtige steder. Hvor det er, kan du læse mere om her

Andre måder at tjene penge hjemmefra

Der er ingen tvivl om, at internettet er et god sted at tjene penge. Men er du ikke den nye Bill Gates, eller skal du bruge en time på at skrive en sætning? Så er det måske ikke noget for dig. I stedet kan du kigge på andre måder at tjene penge hjemmefra.

Der er nemlig en lang række muligheder, lige fra at agere telefonsælger, til at fylde kuverter for virksomheder. Læs mere om det her

Har du selv et godt råd til at tjene penge hjemmefra? Så må du meget gerne skrive en kommentar herunder.