Valutakurser

Denne Valuta beregner er pt. lukket ned 🙁

Du skal blot vælge en valuta som du vil beregne fra og til – Så indsætter du beløb i en af de to beløbsfelter, og du vil med det samme få resultatet.

Herunder har du en opdateret liste over de mest kendte og brugte valutakurser.

Valutakursen er prisen i Danske kroner (DKK) for 100 enheder udenlandsk valuta og opdateres alle hverdage, så hold dig opdateret. Valuta kurser kommer fra over 16 kilder og udvekslinger på verdensplan. Hver af de valutaomregningsfaktorer nedenfor er aktive og har pr sekund veksel kurser opdateret. Kurser hentes live, og er de senest gældende.

 

Valutaomregner er lavet så det er nemt for de at udregne et beløb i f.eks Euro til Danske kroner. Du kan selv vælge 2 valuta der skal regnes i mellem. Over 30 forskellige valutakurser.

Valutaomregner er meget nem at bruge, indtast beløb og med det samme udregnes til ny valuta.

Valuta udregning er vigtig, da flere og flere butikker i Danmark tager fremmede valuta som Euro, men også Amerikanske dollars. Så er det vigtigt at kende sin kurs, da man ellers kan blive snydt.

Men også når du handler på nettet, kan du møde udenlandske webshop som kun tager Euro eller en anden type af udenlandske valuta.

 

Nationalbanken fastsætter valutakurserne i Danmark, de bliver fastsat på grundlag af oplysninger fra en række centralbanker på en telekonference, der afholdes af den europæiske centralbank (ECB) kl. 14.15.

Her på siden er det nemt og enkelt at finde sine kurser, inden man tager i banken for at hæve valuta.

I mange lande er det faktisk billige at betale med sit Visa/Dankort, fremfor at bestil valuta hjemmefra i sin bank. Især hvis du betaler gebyr for at veksle om.

Du betaler et tillæg på omkring 1-2 procent af beløbet når du betaler med Visa/Dankort, men får så kursen fra Nationalbanken.

Du skal du ikke gå og hæve små beløb i automater, da det normalt koster et gebyr på 30 kr. Har du brug for at hæve penge i udlandet så hæv penge til flere dage.

Bemærk at priserne for at bruge MasterCard kan være forskellige, tjek op på det med din bank.

 

Vil du hæve valuta hjemmefra, så er det en god ide at bestil det 3-4 dage før du skal bruge dem, da mange banker ikke har valuta på lager.

Jeg gør selv det at jeg bestiller lidt valuta hjemmefra. Dem bestiller jeg ved at sende min bank en mail med hvor meget jeg skal bruge og i hvilken valuta. Så ligger de klar når jeg kommer og henter dem. Der udover har jeg Visa og mastercard med for at være sikker.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.