Privatlån

Et privatlån kan være en udmærket mulighed, hvis du står og mangler penge til en rejse, møbler eller måske udbetalingen til et billån. Der findes en mængde forskellige udbydere af privatlån, hvor du let kan ansøge fra din computer. Se udvalgte udbydere af privatlån i tabellen herunder:

Flere ansøgninger giver større chance for et privatlån

Når du ansøger om et privatlån på nettet går der typisk fra en time til et par dage inden du har et svar. Da udbyderne af privatlån har forskellige kriterier for at tilbyde et lån, kan du med fordel ansøge flere forskellige. Skulle du blive godkendt til mere end et privatlån kan du jo vælge det billigste. Ansøgningen er ganske uforpligtende, og først når du har underskrevet låneaftalen binder du dig til dit privatlån.

Undersøg markedet inden du låner – Der kan være mange penge at spare

Husk at sammenligne prisen på lån. Det kan du lettest gøre ved at sammenligne Årlige Omkostninger i Procent. Det er et tal der fortæller, hvor meget det koster at låne penge. Jo lavere tal, jo billigere ÅOP. Hvis man kun sammenligner rentesatsen på lånet får man ikke det rette billede. I ÅOP er også indeholdt gebyrer som stiftelsesomkostninger samt andre gebyrer – Derfor giver årlige omkostninger i procent et mere retvisende billede af prisen på lånet.

 

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.