Sidst på måneden og du har ikke flere penge.

Ingen penge, men…

Hvad gør du?

Er du i akut penge nød, så skal du tjekke et online lån med hurtig svar tid og udbetaling.
Se forskellige online lån her!

Det er ikke smart at stå sidst på måneden og ikke havde flere penge. Det sker fordi du ikke har styr på dit budget eller fordi du bare har lukket øjnene og håbet på det bedste. Du vil nok sige at det var fordi, der kom en uforudset udgift, men den går ikke. Hvis du havde lavet et budget, så skulle der også være til en opsparing i budgettet.

Derfor gå i gang NU!! Med at lave til budget OG HOLD DET! Du vil opdage at du vil få ro på dit liv og ikke skal tænke mere over det. Så længe du holder dit budget vil du mærke hvor dejligt det er at havde styr på sin økonomi.

Uforudset udgift

Man kan ikke altid have penge nok til en uforudset udgift, men hvis du laver et budget, så burde der være penge til det. Men det er klart kommer der 2 store uforudset udgifter lige efter hinanden, så bliver man presset og skal holde hoved koldt. Ikke springe ud og tag et kviklån til en høj rente. Det bedste du kan gøre er at ringe i din bank og fortælle hvad der er sket, så vil de fleste få en god og billig hjælp.

Men skulle banken sige nej, så bliver det tit svært og dyrt. Der findes mange kviklån og nogle af dem er rigtige dyre, men der er også nogle som faktisk har en okay rente. Det du skal kigge på er ÅOP, det er de samlede omkostninger i procent. Så kan du sammenligne de forskellige kviklån. Jeg synes også du skal kigge om du kan betale lånet ud, hvis du skulle få pengene. Det giver dig en frihed til at komme ud af dine lån igen.

3 vigtige råd hvis du mangler penge sidst på måneden:

  1. Gå ikke i panik og tag et dyrt kviklån
  2. Lav et budget (heller i dag end i morgen)
  3. HOLD DET! (det lyder jo nemt, men det er det ikke)

Der findes mange budgetskemaer, søg på budgetskema på google og find det som passer bedst til dig.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.