Er ejendomme den bedste investering?

Er du på udkig efter den bedste mulighed for at investere, så kan du læse videre her. Mange taler om aktier, mens andre taler om ejendomme. Men hvad er egentlig det bedste at investere i?

Tag højde for høj eller lav risiko og hvor længe du vil investere

Er du ung og er det første gang du står overfor muligheden for at kunne investere dine penge i noget, så kan det være svært at navigere rundt i de mange anbefalinger der lyder rundt omkring. Bitcoin har været et meget omtalt emne indenfor investering, men du ved sikkert også at det er forbundet med en lidt højere risiko end som så meget andet.

Hvis du har fået sparet en god sjat penge sammen så kan investering i ejendomme i stedet være et oplagt valg. For at vide sig sikker på om det er den bedste form for investering for dig, skal du kigge på hvad du har af planer med selve investeringen.

Ejendomme kan være en god investering over flere år

Hvis du vil investere i ejendomme, vil den bedste investering ske, hvis du tænker på et langsigtet plan. Hvis du ikke har planer om at ”låse” dine penge i op til flere år, så kan ejendomme blive en for dyr investeringsmulighed for dig.

Har du en idé om at du skal hive pengene hjem om 2 år igen, så kan det klart anbefales at kigge på en aktiesparekonto i stedet. Med aktier kan du lettere hive dine værdier ud fra den ene dag til den anden, hvorimod med ejendomme kan du risikere at det tager længere tid før du kommer af med den.

Det at investere i ejendomme er også forbundet med højere udgifter ved anskaffelse og igen ved salg sammenlignet med en aktie. Jo længere en periode du tjener på driften, jo længere en periode vil de udgifter du får ifm. Ejendommen kunne fordeles over.

Invester i ejendomme over flere år. Foto: Unsplash

Måske aktiemarkedet passer bedst til dig

Det kræver desuden et lidt større beløb fra starten, hvis du ønsker at investere i ejendomme. Du kan godt regne med at du skal have 100.000 kroner + klar, hvis det er denne vej du ønsker at gå. Har du slet ikke penge i den mængde, så er vi tilbage ved aktiemarkedet.

På aktiemarkedet vil du let fra den ene dag til den anden købe aktieandele i forskellige virksomheder. Sørg for at spred din formue ud på flere forskellige for at mindske risikoen for at miste hvad du investerer for.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.