Kviklån er ikke en langsigtet løsning

Kviklånet bør ikke være din langsigtede løsning

Vi kender vist godt alle sammen det med at stå på et tidspunkt og mangle penge af den ene eller anden årsag. Det kan eksempelvis være sidst på måneden, man mangler penge til mad og deslige, da der har været lidt for mange regninger og udgifter i løbet af de første par uger. Det er surt at stå i sådan en situation, og derfor kan det være tillokkende at tage et kviklån for at rette lidt op på det, så man har noget at leve for. Men dine advarselslamper bør blinke kraftigt, lige så snart du har gjort det to eller tre gange, for kviklånet bør ikke være din langsigtede løsning.

 

Kviklån kan fikse problemer her og nu

Kviklånet kan være med til at løse de problemer, du står med her og nu. Men det ville være at skyde sig selv i foden, hvis man bliver ved med at tage kviklån for at rette op på den ærgerlige situation, man måned efter måned befinder sig i. Hvis du hver eneste måned har pengemangler, bør du overveje at gøre noget ved din situation, i stedet for at prøve at sætte plastre på hver eneste gang, der er gået hul i bunden af skattekisten.

Husk at betale tilbage i tide

Vælger du at låne penge på den hurtige måde, er det essentielt, at du betaler dem tilbage igen. Hvis du ikke gør det, kan du ende med at komme i RKI, og det er ikke noget sjovt sted at være. Bliver man erklæret som dårlig betaler, kan du opleve mange problemer med økonomien, hver eneste gang du vil ud og købe noget, der er lidt større. Så sørg for at betale den rette mængde penge tilbage i tide til dine kreditorer, så du ikke ender med at blive stemplet som værende en dårlig betaler. For så er det slut med at tage kviklån, der lige kan lappe hullet i en enkelt måned.

 

Vælg kun kviklån når det er virkelig nødvendigt

Det er vigtigt at understrege, at kviklånet kun bør tages, hvis det er strengt nødvendigt. Står du i problemer til halsen, og er der virkelig ikke nogle andre muligheder for at låne penge, så kan du overveje at tage et kviklån. Men inden du havner i den situation, bør du gøre alt, hvad du kan for at undgå at havne i den situation, hvor kviklånet er den eneste fornuftige løsning tilbage.

 

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.