Nu er det muligt at låne penge for 0 kroner

Nu er det muligt at låne penge for 0 kroner

Billigere end at låne penge i banken

Find låneoversigten her!

Selvom det er alment kendt, at det er billigere at låne penge i banken end at tage et kviklån, så er det måske ved at være således, at rollerne er byttet om. For det er nemlig muligt at optage kviklån uden låneomkostninger. Det er ikke noget, der har været på markedet i lang tid, så der er nok ikke mange, der kender til det. Men flere og flere låneudbydere begynder at tilbyde det første lån for 0 kroner – endda også uden oprettelsesgebyrer. Selvfølgelig er det med det håb for øje, at du ender som en fast kunde i butikken. Men kan du holde dig til det ene lån, er det en billig måde at låne penge på, som end ikke banken kan være med på.

Grænse for lånebeløbet – Få lån til 0 kr.

Der er dog nogle ulemper ved at låne penge til 0 kroner hos en kviklånsudbyder. En af ulemperne er, at det er relativt små beløb, der er tale om, du kan låne. Du kan eksempelvis ikke gå hen til en kviklånsudbyder og låne 50.000 kroner uden omkostninger. Ofte er det beløb på 3.000-6.000 kroner, du kan låne på denne måde, så det kan være, det gør det uattraktivt for dig at låne.

 

Kort løbetid

Foruden at være begrænset til små beløb, så er de gratis lån som regel også forbundet med en kort løbetid. Altså skal du være i stand til at kunne betale pengene tilbage inden for en kort tidsfrist. Og ofte er der tale om en løbetid på helt ned til 7-14 dage og op til 30 dage, hvis du er heldig. Så det er vigtigt at skrive sig bag øret, hvis man overvejer at gå ud og låne penge til 0 kroner.

 

Find låneoversigten her!

Her finder du lån til 0 kroner i omkostninger

Har du lyst til at låne penge gratis, kan du komme i gang med det her og nu, i så fald at du indfrier de krav, som låneudbyderen har til dig. Et af de steder, hvor du eksempelvis kan låne penge gratis, er hos Vivus, hvis du vel og mærke er førstegangslåner hos dem. Er du ikke ny kunde i butikken, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud. Du finder meget mere information inde på deres hjemmeside. Husk dog stadig at læse alt det med småt, så du er helt med på, hvilken aftale du indgår med dem.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.