Revisor til privatøkonomi

Hvis det kniber med at holde styr på privatøkonomien, kan det være nærliggende at hyre en revisor, som kan være behjælpelig med at få styr på skuden. Dog er revisorer jo ikke ligefrem det billigste folkefærd, og du kan komme rigtig langt uden en revisor til at styre din privatøkonomi. Ofte er det først nødvendigt med sådan en, hvis du har komplicerede private skatteforhold.

På mange hjemmesider kan du oprette dig, og få uforpligtende tilbud fra de tilmeldte revisorer – På den måde er du sikker på at få den bedste pris, hvis du skal bruge en revisor til din privatøkonomi. Du kan også prøve at kontakte et lokalt firma , som hjælper både private og virksomheder med revision og bogføring.

For de fleste af os vil det være oplagt at styre det selv – men der kan selvfølgelig være tilfælde hvor det kan være en god ide at alliere sig med en revisor. Vil du spare pengene til revisoren? Så har jeg et par gode råd her.

Få styr på det hele med et budget

Det første en revisor vil hjælpe dig med, er at få overblik over din privatøkonomi. Til det vil han lægge et budget. Altså få overblik over dine udgifter og indtægter. Kun med et godt budget er man sikker på at kunne styre sin økonomi effektivt. Vil du selv lægge et budget? Så kan du læse mere om det her – Læg dit budget.

Ideen med et budget er, at du ved at få overblik over dine udgifter og indtægter kan få enderne til at nå sammen, så du ikke bruger flere penge end du har.

Andre rådgivere

Du kan muligvis klare dig med en billigere rådgiver. Der findes rådgivere der har specialiseret sig i privatøkonomi. En sådan privatrådgiver kan hjælpe dig med at lægge budgettet, få styr på gælden og investere dine penge. Men husk, uanset hvad du gør, det er dig der har ansvaret for din privatøkonomi.

Din bank kan også hjælpe med svar på mange af dine spørgsmål. Hvis ikke din bankrådgiver kan, kan hun formentlig formidle kontakten til en specialist i banken, som kan give dig rådgivning om din økonomi – Du kan jo lige så godt bruge de muligheder du har.

Endelig kan det jo være, at du har en klog onkel eller et andet familiemedlem. De er ofte noget billigere end end autoriseret revisor, og kan sikkert hjælpe med et overblik over din privatøkonomi, hvis du har spørgsmål eller mangler gode råd.

Bliv klogere på nettet

Endelig kan du jo bruge internettet. Der findes formentlig allerede artikler der beskriver dine problemstillinger, ellers kan du oprette et spørgsmål i et af de mange debatfora, hvor folk snakker om privatøkonomi.

  • Finando – Debat om banker og privatøkonomi
  • laan123.dk – Om penge, privatøkonomi og forsikring

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.