Beregn valuta online

Som noget nyt kan du nu beregne vekselkurser online på Finansielt.dk. Vi har udviklet en beregner til valutakurser, som gør det let at få overblik over de seneste kurser på euro, amerikanske dollars – eller rumænske lei.

Valutaomregner

Du finder den nye beregner her: beregn valutakurser. På siden kan du selvfølgelig også se aktuelle kurser på 35 forskellige valutaer. Kurserne er live – og hentes fra Nationalbanken – Så du kan altid stole på at beløbet du regner dig frem til er det senest gældende.

Det er nemt at bruge den nye valutaomregner. Du skal bare vælge en valuta du vil omregne, og den valuta du så vil omregne til. Når du indsætter et beløb i et af de to felter får du automatisk resultatet.

Du kan bruge beregneren hvis du står overfor at købe online på nettet – Så kan du let se, hvor meget 100 USD er i danske kroner – Eller du kan bruge den som et værktøj til at omregne valuta inden du tager på ferie i Bulgarien. Mulighederne er mange, og med den nye valutaomregner er det nemt at finde værdien af de udenlandske penge.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.