Få udgiften ned på din bilforsikring

Bilforsikring, der hjælper dit udgiftsbudget.

Der er 3 måder at købe bilforsikring på. – måske flere.

Du kan gå online og få et tilbud og tage det bedste tilbud.
Men er det også det bedste tilbud? Der kan være mange forskellige ting der spiller ind på et tilbud om bilforsikring. For mange er prisen vigtig og de glemmer at tjekker de 2 andre vigtige ting. Nemlig hvad dækker forsikringen og hvad er selvrisikoen.

Fordelen ved online tilbud er at du kan tage det stille og roligt. Du kan ud printe dine tilbud og sammenligne dem, der hjemme i sofaen. Ønsker du ikke at gøre brug af nogle af tilbuddene, så skal du ikke gøre noget.

Ulempen ved online forsikring køb er, at du ikke får hjælp og kan over se noget, som du måske havde behov for eller troede var med i prisen.

Ring og få et godt tilbud på bilforsikring.

Du kan ringe til forskellige bil forsikringsselskaber og få et tilbud. Fordelen ved denne måde er, at du kan presse prisen under samtalen, det er ikke altid det hjælper, men du har muligheden.

Ulempen er at man kan misforstå hinanden i telefonen og sælgeren kan ”glemme” at fortælle vigtige ting, som f.eks. en høj selvrisiko osv.

Derfor skal du altid have det på skrift, normalt modtager du en mail. Der er det super vigtigt, at du tjekke hele tilbuddet og at alt er som aftalt.

En anden ulempe ved telefonopkald er at bilforsikring sælgeren kan forsøge at sælge dig tillægs produkter, som du måske aldrig ville have købt og måske/måske ikke får brug for eller har behov for.

Få besøg af bilforsikring sælgeren.

Forsikringsselskaberne vil meget gerne ud og besøg dig. Det er der både fordele og ulemper ved.

Fordelen er at du kan få en god snak med sælgeren og han/hun kan forklare produkterne.

Ulempen er jo så, at de kan presse på og sælge dig mere end du har behov for. Derfor vil jeg anbefale dig, at få tilbuddet på skrift og så tænke over det. Det giver dig ro til at tjekke det igennem uden, at sælgeren forsøger at presse på. For det gør de, da det er deres job.

Tilbud og produkter.
Gennemgå disse oplysninger grundigt, og sæt spørgsmålstegn ved eventuelle forhøjelser i præmien med din repræsentant eller en forretningsagent.

Nu hvor du faktisk har undersøgt grundigt, hvad en række bilforsikringsselskaber kan tilbyde dig, kan du veje og sammenligne dem.

I alle tilbud er der en årlig forhøjelse af din pris, derfor er det vigtigt at du gennemgår dine forsikringer hvert 2-3 år ellers er chancen for, at du betaler for meget for din bilforsikring meget høj.

Der er ikke en rigtig og en forkert måde, at købe bilforsikringer på. Da du kan se, så er der fordele og ulemper ved alle 3 måder. Du kan jo også mikse de 3 måde også sammenligne til sidst.

Det ville helt sikkert hjælpe på dit budget.

Læs mere her:

https://fdm.dk/

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.