Forsikringstjek 2023 – Spar tusindvis af kroner.

 

Forsikringstjek 2023
Gør du som tusindvis af andre dansker, bare betaler din forsikring når regning kommer. Uden at tjekke op på prisen, så har du sikkert mulighed for at spare mange penge. Der er lavet mange forsikringstjek gennem tiden af forskellige aviser og hver gang viser de at der er stor forskel på den dyreste og den billigste forsikring. Det kan være flere tusinde kroner du kan spare.

Gjensidige tilbyder dig professionel rådgivning til at sammensætte dine forsikringer, så de passer netop til dig. Samler du forsikringerne på f.eks. bil, hus og indbo, giver vi 10% rabat.

Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek allerede i dag. Vi er med dig – både på de gode og mindre gode dage.

Hos Gjensidige får du mange fordele:
Der er ingen afskrivning på vores husforsikring
Vores ulykkesforsikring dækker dig i hele verden
Vores indboforsikring dækker, hvis du er skyld i skader på andre personer eller deres ting
Behandlingsudgifter og tandskader er inkluderet i ulykkesforsikringen
Kun én selvrisiko, hvis skaden skal dækkes over flere forsikringer

Er det over 3 år siden du har tjekket og forhandlet dine forsikringer, så er det nu du skal i gang. Som tommelfingerregel, siger man at der skal laves pristjek af ens forsikringer hvert 2 – 3. år.

 

Forsikring bil – Spar kassen med den billigste bilforsikring

Har du bil? – Så er det med at tjekke. De fleste test viser at især bilforsikringen er der stor prisforskel på. Alt efter hvilken bil du har og alder, så kan der være flere tusinde kroner at spare bare på bilforsikringen. Din alder kan jo have stor betydning. Fik du f.eks din forsikring da du var 21 år og nu er blevet 25, ja så kan der være stor forskel på din pris.

 

Billige forsikringer – Lav dit forsikringstjek i 2023

Hvordan gør man? Er det ikke svært? Giver det ikke en masse problemer?

Det er nogle af de spørgsmål folk stiller, når man begynder at snakke forsikringstjek. Derfor har vi lavet en lille guide. Du skal forvente at bruge 1 aften eller 2 på det, men hvis du kan spare 5.000 kr. (Skattefrit), så er det vel en fin timeløn.

Sådan laver du dit Forsikringstjek 2023:

 1. Find alle dine forsikringer frem.
  Du skal have et overblik over hvad du har i dag af forsikringer og hvad du betaler.
  Kan du ikke finde dine papir, så ring til dit forsikringsselskab og få dem til at sende dem til dig.
  Flere forsikringsselskaber har også din oplysninger online, så du selv kan hente dem.
 2. Læs nogle test på nettet og find 3 forsikringsselskaber der er i den billige ende.
  Her kan du kigge efter de forskellige forsikringer. Har du f.eks. ingen bil, så tjek efter, at de ikke har vundet testen på at have en billig bilforsikring.
 3. Vælge et selskab som du har tillid til. Hvis du ikke kender nogle af selskaberne, så lav et tjek på trustpilot. Her kan man få sig et overblik over hvor tilfreds kunderne er med selskabet. Du skal dog huske at alle selskaber har sikkert nogle sure kunder. Men derfor sker der ikke noget ved at tjekke op på hvordan der profil på trustpilot er.
 4. Kontakt dit forsikringsselskab og hør om de kan gøre det billigere.
  Det lyder dumt, men hvis man ringer til sit forsikringsselskab og forklare, at man er ved at tjekke priser på forsikringer. Så kan man faktisk godt forhandle med sit nuværende selskab.
 5. Nu tager du kontakt til de andre selskaber og får et tilbud.
  Sam lign de forskellige tilbud og vælge det som passer dig bedst. Du vil opdage at nogle er billigere med en forsikring, men så dyrere med en anden. Du kan faktisk godt have dine forsikringer flere steder. Så du f.eks har bilforsikring i et selskab og dine andre forsikringer i et andet selskab.
 6. PAS PÅ. Her skal du være på vagt. Når du ringer til et selskab og siger jeg vil gerne gøre brug af jeres tilbud. For hvad sker der nu? De prøver at sælge dig nogle flere forsikringer og det lyder jo rigtigt hvad de siger, men har du brug for det?
  Her skal du tænke dig om, for din besparelse kan hurtig bliver spist op af forskellige ekstra forsikringer.
  Jeg siger ikke at det sker hver gang, men har oplevet det flere gange og det er svært at sige ”nej tak” når de spiller på følelser for ens børn, hund eller guldfisk.
 7. Nu er du klar til at sige ”Ja tak”
  Nu køre det af sig selv. Du skal ikke gøre så meget mere. Dit nye forsikringsselskab klare resten for dig.

Det er faktisk nemmere end man tror og tit er der faktisk en større besparelse end man tror. Så det er bare om at komme i gang. Snyd ikke dig selv her i 2023. Lav dit Forsikringstjek nu.

Hvor meget kan du spare?
Du kan spare tusindvis af kroner på bare et par minutters arbejde. Næsten 22 procent sparer mellem 8-10.000 kr. om året på forsikringsskifte. I gennemsnit spares der ca. 3100 kr. om året.

Men hvorfor skal man tjekke sine forsikringer hvert 2-3. år?
Grunden til at du tit kan spare mange penge er, at forsikringsselskaberne hæver prisen for deres kunder hvert år. Samtidig med at konkurrencen på forsikringsmarkedet er benhård, gør at du skal tjekke op på dine priser. Da en helt alm. Indboforsikring kan stiger meget på bare 4 år.

God dag.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.