Lån til brystforstørrelse

Flere og flere kvinder får foretaget kosmetiske indgreb, og nye bryster med silikone implantater, brystforstørrelse, brystløft og lignende er de helt store trækplastre når det gælder de kosmetiske indgreb. Ofte kræver det et lån til brystforstørrelse.

At få en brystforstørrende operation koster typisk fra 30.000 kr og opefter. Prisen afhænger af mange faktorer, heriblandt hvor store de nye bryster skal være. Skal du eksempelvis i samme klasse som Linse Kessler kommer du ikke langt for 30.000 kr.

Se hvor du kan låne til nye bryster

Her kan du se hvad det koster at få et lån til brystforstørrelse på 20.000 kr.

For rigtig mange er det en let genvej til at få opfyldt ønsket om større bryster at låne pengene. Det er ikke alle der lige kan spare 30.000 kr op, derfor kan det ofte komme på tale at tage et lån til brystforstørrelse. Når man skal ud og låne, kan det godt betale sig at undersøge markedet inden, der kan nemlig være mange penge at spare ved at låne det rigtige sted.

Hvor kan man låne til brystforstørrelse?

Du kan vælge at låne pengene til brystoperationen i din bank. For mange er det dog ikke nogen rar oplevelse at skulle tale med sin bankrådgiver om det, derfor kan det ofte komme på tale at undersøge andre muligheder for lån. Dog vil du ofte have mulighed for de bedste priser på lånet ved at tage en snak med din bank, og du kan være sikker på én ting: Du er ikke den første din bankrådgiver har talt med om at låne til brystforstørrelse.

Udover et almindeligt banklån kan der også være mulighed for at du får et lån i din bolig, hvis du bor i en ejerbolig, og har opsparet friværdi. Så kan du få et rigtig billigt lån til brystforstørrelse.

Lån til brystforstørrelse online

Hvis du ikke har lyst til at snakke med din bankrådgiver, kan det også være en mulighed at låne pengene online. Der er rigtig mange, som udbyder lån online, og ofte kan de sagtens konkurrere med bankernes priser – Men vælger du de online lån, skal du være opmærksom på, at der er rigtig mange dyre lån. En anden vigtig faktor er, at du ikke får den samme rådgivning som du får i banken. Det kan være at du rent faktisk ikke har råd til den månedlige ydelse på dine nye silikonebryster. Den slags kigger de online lån sjældent på – Er du kreditværdig får du meget ofte lånet, uden at man har kendskab til din økonomi.

Du kan let sammenligne forskellige lån ved at sammenligne ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent

Når du sammenligner priser på lån, kan du med fordel sammenligne ÅOP, som er et tal der fortæller hvor meget det koster at et givent beløb. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og indeholder alle udgifter ved at have et lån, både renter og gebyrer. Låner du 20.000 i et år med ÅOP på 10% vil lånet koste dig 10% af de 20.000 kr, altså 2.000 kr.

Hvad koster det at låne

Prisen på lånet kommer helt an på den løbetid du vælger. Herunder kan du se en sammenligning af forskellige låneudbydere. Der er taget udgangspunkt i et lån på 20.000 kr, med en løbetid så lang som muligt. 60-72 mdr.

Husk at du altid skal vurdere hvorvidt du egentlig har råd til at låne penge til nye bryster. Som du ser af ovenstående beregning koster det typisk omkring 30% ekstra at låne pengene, frem for at spare op.

 

5 kommentarer til “Lån til brystforstørrelse”

 1. Super indlæg – Fandt det i går, og ansøgte hos Lånlet som er nævnt i artiklen – og i dag kom der så en mail at lånet er godkendt.
  Jeg glæder mig sådan til at få opereret mine bryster – Jeg har længe været rigtig ked af dem, efter to graviditeter er de ikke hvad de har været.

  Svar
 2. Jeg har overvejet at få lavet større bryster. Har hørt at det er billigere at få lavet bryster større i Sverige eller Polen – Er der nogen der kan anbefale steder til det, eller fortælle mere?
  De 30.000-40.000 det koster herhjemme kunne jo være rare at spare lidt på – Jeg skal i forvejen låne en del af pengene.

  Jeg har også set at man kan få lavet det på klinikker herhjemme til halv pris, men det har vist kun været to gange sidste år?

  Svar
 3. Hej.

  Jeg er en pige på 17 år.
  Bliver 18 år nytårsaften.
  Jeg ved 100% at jeg vil have lavet mine bryster,
  De er nu en B skål. Men jeg vil godt op i en E skål.

  Jeg har ikke mulighed for arbejde eller uddannelse i
  Øjeblikket, da jeg har psykiske ting at slås med.

  Jeg skal på kontant hjælp så hurtigt jeg kan.

  Hvilke muligheder har jeg for at få pengebe til mit brændende ønske?

  Svar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.