Spar penge på brændstof

Spar penge på brændstof

Der findes stort set ikke noget mere kedeligt end at bruge penge på brændstof. Danskere bruger i stigende grad bilen, når de skal fra et sted til et andet. Især er det dem, der pendler frem og tilbage på arbejde, der bruger skyhøje beløb på brændstof hver måned. Det er en kedelig post at skulle sætte af i budgettet, men faktisk behøver den slet ikke at være så stor, som man umiddelbart skulle tro. Hvis du er én af dem, der hellere vil bruge dine penge på noget sjovere end at fyre dem af på benzin, kan du læse med her og få tre gode råd til, hvordan du kan spare penge på brændstof.

Lad bilen stå og hop på cyklen

De dyreste køreture er faktisk også de korteste. Ligger din arbejdsplads inden for gå eller cykelafstand, er der ingen grund til at sætte sig ind bag rattet, når det er tid til at møde på arbejde. Hop i stedet op på cyklen, og spar ikke kun på brændstoffet, men få en frisk start på dagen og slip for morgentrafikken. Et alternativ til cyklen kan være bus eller tog. Lad bilen stå, benyt den offentlige transport og spar på den måde penge på brændstof.

Kør to eller flere af sted i bilen

Ligger din arbejdsplads langt væk og afsides? Er der ikke til at komme til via offentligt transport eller med cyklen? Så er der sikkert mange af dine kollegaer, der ligesom dig, tager bilen om morgenen. Det kan virke skørt, at der triller ti biler ind på parkeringspladsen hver dag med én siddende i bilen, i en bil med plads til fem. Flere og flere arbejdspladser i dag har medarbejdere, der benytter kørselsordninger. Kør to eller flere af sted i bilen om morgenen og ankom til arbejdspladsen samtidig med dine kollegaer. Således kan i dele udgifterne til benzin og samtidig slippe for alle sammen at være ved at falde i søvn bag rattet.

Tank hvor og hvornår, der er billigst

Er der ingen vej udenom end at tage bilen rundt, kan man overveje, hvordan man tanker mest økonomisk. Der er stor forskel på priserne fra tankstation til tankstation, ligesom benzinpriserne svinger alt efter, hvornår på dagen, du tanker. Oftest er det om aftenen eller tidligt om morgenen, at det er billigst at tanke. Forhør dig i dit nærområde og find det sted, hvor brændstoffet er billigt. Sådan kan du nemt og enkelt spare penge på brændstof.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.