Afbudsrejser sparer dig for mange penge

Er du træt af den danske sommer med regn, rusk og meget lidt sol og varme? Så ville en tur til syden jo ikke være af vejen, og der er ingen grund til at gå og ærgre dig over, at du ikke fik bestilt sommerferien i god tid. For afbudsrejser har aldrig været billigere end de er nu, så der kan være mange penge at spare, ved at bestille en billig afbudsrejse til Mallorca, Kreta, eller hvor nu du gerne vil hen.

Rejsesøgemaskinen Travelmarket har lavet en undersøgelse, som viser at priserne i år ligger 25% under priserne for samme afbudsrejser sidste år. Det sker på trods af, at det danske vejr ikke ligefrem er det bedste for tiden. Samtidig har rejsearrangørerne skåret ned i antallet af udbudte rejser – Alt sammen noget, som burde give dyrere afbudsrejser.

 

Lige nu er der blandt andet følgende gode tilbud på afbudsrejser:

  • Burgas, Bulgarien: 1.399,-
  • Rhodos: 1.598,-
  • Sunny Beach: 1.598,-
  • Kreta: 1.799,-
  • Alanya: 1.898,-
  • Se flere her

 

De rejser som Travelmarket har undersøgt, er alle udbudt til uge 26, men Ole Stouby fra Travelmarket mener, at priserne sagtens kan være lave også i den egentlige højsæson, som ligger fra uge 27.

Det sparer du på en afbudsrejse

Gennemsnitsprisen for de billigste afbudsrejser er i år på 1700 kr, hvor den i samme uge sidste år lå på 2100 kr. Så der er en god kontant besparelse pr. person. Den billigste rejse pt. går til Burgas i Bulgarien, hvor du kan få en uges ferie med fly og hotel for 1.399.

Du kan selv søge de billigste afbudsrejser frem, brug dette link. Ved at vælge afrejsedag i kalenderen, får du de til enhver tid billigste afbudsrejser frem. Du kan selvfølgelig også søge mere specifikt på Spanien, Kreta, Mallorca eller hvor du nu gerne vil hen.

Hvor er de billigste afbudsrejser?

Generelt er de billigste afbudsrejser at finde fra Billund Lufthavn. Det skyldes at mange af lavprisselskaberne flyver ud fra Billund, derfor skinner det også igennem når man søger efter de billigste rejser. Du kan selvfølgelig også søge efter afrejse lufthavn, hvis du helst vil have en billig afbudsrejse fra Aalborg –  Eller måske København.

Normalt får du også de aller billigste rejser, hvis du kun skal afsted en person, eller du kan rejse med ultra kort varsel. Så er rejsearrangørerne ofte interesseret i at gå meget langt ned i pris, når de udbyder rejserne.

Udover at du selvfølgelig kan søge afbudsrejser selv, kan det også betale sig at tilmelde sig til nyhedsbrevet hos de forskellige rejsearrangører – Så får man ofte besked om billige rejser, så snart de bliver sat ned. På den måde kan man være heldig at gøre et kup, hvis man gerne vil ned i solen med kort varsel.

 

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.