Køb nu – betal med børnepengene

Et sikkert hit blandt de danske børnetøjsshops er, at man kan bestille varer, og først få trukket pengene fra sin konto når børnepengene er kommet.

Flere og flere webshops reklamerer med at man kan udskyde betalingen, og flere og flere webhandlende benytter sig af muligheden. Det viser en analyse af danske børnetøjswebshops.

Her kan du købe nu, og betale når du får børnepenge

Det er ikke alle der tilbyder at du kan udskyde betalingen, men vi har fundet nedenstående webshops, hvor det kan lade sig gøre.

Disse webshop har ViaBill – som tilbyder Køb nu, betal når du vil.

Det er lidt forskelligt hvad du skal gøre for at udskyde betalingen – Se på den enkelte webshop. Kender du til flere webshops, må du meget gerne skrive en kommentar eller kontakte os

Rent praktisk sker der det, at du godkender betaling, og gennemfører ordren helt som du plejer. Så anfører du en bemærkning om, at betaling først skal trækkes senere. På den måde kan du udskyde betaling til senere.

Det er dog ikke alle betalingskort der kan bruges til at udskyde betaling til senere. På nogle kort reserveres betalingen så snart du gennemfører ordren, det svarer til at pengene trækkes med det samme. Oftest står det anført, hvilke kort du kan betale med kredit med.

Bruger du Mastercard Debit eller VISA electron? Så kan du ikke betale med kredit, da pengene reserveres på din konto med det samme.

Løsningen med at købe nu og betale senere kan være en god måde at handle på, hvis du lige står og mangler. Der er også ofte webshops der kører udsalg, eksempel i januar og juli, hvor der jo kommer børnepenge. Så kan køb nu, betal senere være en god mulighed for at handle noget af det lækre børnetøj inden det bliver udsolgt.

Det er oftest webshops der sælger børnetøj, som giver kunderne mulighed for at udnytte børnepengene til at handle på forskud. Kender du til andre shops, må du meget gerne skrive en kommentar i feltet nederst på siden.

Billigere end forbrugslån

Har du ikke penge til at handle, er løsningen med at betale senere med børnepenge ofte en bedre løsning end at optage et forbrugslån. For det meste er det nemlig gratis at benytte denne mulighed. Nogle shops tager dog et mindre gebyr for muligheden.

Har du selv benyttet muligheden for at handle på kredit med dine børnepenge? Skriv gerne en kommentar herunder.

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.